ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα, το 9ο «θύμα» του ΟΑΚΑ!

Συνεχίζει το αήττητο εντός έδρας σερί του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προσέθεσε στη λίστα του και την ομάδα του Σίτο Αλόνσο.

Μπαρτσελόνα, το 9ο «θύμα» του ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα, εντός έδρας, αποτελέσματά του στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 84-75 της Μπαρτσελόνα. Μια επιτυχία η οποία διεύρυνε το σερί του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ, που έχει «δει» ως τώρα όλες τις… επισκέπτριες ομάδες να υποκλίνονται στη δύναμή του.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, ως ο μοναδικός συμμετέχοντας σύλλογος στον θεσμό που διατηρεί αλώβητη την έδρα του, καθώς οι υπόλοιποι 15 έχουν έστω μια αποτυχία στο «σπίτι» τους.

Η Μπαρτσελόνα του Σίτο Αλόνσο, έγινε το ένατο «θύμα» του Παναθηναϊκού στη φετινή διοργάνωση, μετά τη Μπάμπεργκ (93-83), τη Φενέρμπαχτσε (70-68), τη Χίμκι (93-65), τη Ρεάλ Μαδρίτης (82-80), τη Μάλαγα (82-71), την Αρμάνι (80-72), τη Μακάμπι (89-76) και την Αναντολού Εφές (90-79).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...