ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα πειράγματα και η αγκαλιά Γιαννακόπουλου – Παππά! (vid)

Ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο μας χάρισαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Νίκος Παππάς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα.

Τα πειράγματα και η αγκαλιά Γιαννακόπουλου - Παππά! (vid)

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, η κάμερα του basketa.gr μπήκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ώστε να πάρει δηλώσεις από τον Νίκο Παππά.

Την ώρα που ο 27χρονος γκαρντ ανέλυε τα της αναμέτρησης, μπήκε στο «κάδρο» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αγκάλιασε τον καλαθοσφαιριστή των «πρασίνων» και λίγο πριν αποχωρήσει, ανέφερε το εξής: «Με Παππά δεν χάνεις ποτέ»…

Δείτε το βίντεο από το basketa.gr:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...