ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απάντηση Αλαφούζου στις φήμες περί πώλησης!

Τι απαντά στις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το κανάλι του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Απάντηση Αλαφούζου στις φήμες περί πώλησης!

Αποφασισμένος να ενισχύσει κι άλλο τον ΣΚΑΪ είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ενώ όλοι θεωρούσαν ότι στο πρόγραμμα το κανάλι θα βασιστεί μόνο στο Survivor, στο Φάληρο έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις!

Ξεκινάνε νέες παράγωγες, σχεδιάζεται είσοδος στην ελληνική παραγωγή μυθοπλασίας ενώ αγοράστηκε πρόσφατα και πολύ κάλο ξένο πρόγραμμα (κυρίως σειρές και ταινίες). Στόχος είναι να διατηρηθεί και το ’18 η πρωτιά στην τηλεθέαση (και στα έσοδα).

Στο μεταξύ άρχισε να διακινείται πάλι μια φήμη για… πώληση του σταθμού! Στέλεχος του ΣΚΑΪ που ρωτήθηκε σχετικά απάντησε πως βρίσκει πολύ «χαριτωμένα» κάτι τέτοια και αναρωτήθηκε «αν όσοι τα λένε δεν έχουν με κάτι καλύτερο να ασχοληθούν»

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: protothema

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...