ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έκανε πρόταση για Κουρμπέλη η Τζένοα»

Επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη φέρεται να έχει κάνει η Τζένοα. Πόσα προσφέρουν οι Ιταλοί για τον αρχηγό του «τριφυλλιού»...

«Έκανε πρόταση για Κουρμπέλη η Τζένοα»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα έμπαινε στη λίστα προς πώληση, υπό κανονικές συνθήκες, ωστόσο η άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αναγκάζουν τους «πράσινους» να τον βγάλουν στο «σφυρί», ώστε να βάλουν ένα «γερό» ποσό στα ταμεία τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», υπάρχει ήδη μια προσφορά προς εξέταση στον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο αρχηγό του, με την ιταλική Τζένοα να προσφέρει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό θα επιθυμούσαν κάποια μεγαλύτερη προσφορά, δεδομένου του υψηλού ποσοστού μεταπώλησης που διατηρεί ο Αστέρας Τρίπολης για τον Κουρμπέλη (25%), ωστόσο οι πιθανότητες που υπάρχουν για την αποδοχή της εν λόγω πρότασης είναι αρκετές, δεδομένων των δεκάδων ανοιχτών υποχρεώσεων τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα ο σύλλογος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν ο Παναθηναϊκός δώσει το «πράσινο φως» στη Τζένοα, δεν αποκλείεται να τεθεί στο deal και η περίπτωση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ιταλική ομάδα στο «τριφύλλι», το οποίο καλύπτει τις 300.000 από τις 800.000 ευρώ του ετήσιου μισθού του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.