ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: «Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στη NOVA επεσήμανε ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει.

Κωνσταντίνου: «Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς»

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Ο διαιτητής ορθώς διέκοψε το παιχνίδι καθώς κινδύνευε η σωματική ακεραιτότητα των παικτών και των δύο ομάδων. 

Στην αρχή εφόσον κυλούσε η μπάλα έπρεπε να το ξεκινήσει, ωστόσο όταν είδε πως η βροχή συνεχίζεται το διέκοψε για τον λόγο που σας είπα. 

Κατά τη δική μου άποψη δε θα έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Μπορεί στο κέντρο να κυλούσε η μπάλα, όμως κοντά στις περιοχές κολλούσε πάρα πολύ και από την εμπειρία μου σαν ποδοσφαιριστής του είπα πως δεν πρέπει ν’ αρχίσει. 

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αγώνας, πάντως, θα γίνει αύριο κανονικά στις 19:30». 

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε και στον Τάκη Λουκανίδη που «έφυγε» προσφάτως από τη ζωή: 

«Θέλω να πω πως ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης με τον Τάκη. Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει ποτέ απο τα γήπεδα. Εμείς σαν Παναθηναϊκός πρέπει να λέμε πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής υπήρξε και να… παρακαλάμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας σαν αυτόν. 

Έπαιζε σε όλες τις θέσεις, όπου τον χρειαζόταν η ομάδα. Και επιθετικός και αμυντικός χαφ και εξτρέμ- παντού.

Περάσανε τεράστιοι παίκτες από την ομάδα, όμως σαν αυτόν κανείς». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...