ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Να παρουσιαστούμε καλοί με την ΑΕΚ»

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου αφού πρώτα αναφέρθηκε στην επικράτηση του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Μπαρτσελόνα, μίλησε για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ!

Μήτογλου: «Να παρουσιαστούμε καλοί με την ΑΕΚ»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας,

Η ομάδα μας πέτυχε την Πέμπτη ακόμη μια σημαντική εντός έδρας νίκη που τη διατηρεί στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας της Euroleague. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ καλή ομάδα, που βρισκόταν σε αγωνιστική άνοδο όπως αποδείχθηκε με τις σπουδαίες νίκες από τις οποίες προερχόταν επί της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ. Ήθελαν πολύ να κερδίσουν στο ΟΑΚΑ για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Φάνηκε, όμως, πως εμείς το θέλαμε περισσότερο γι’ αυτό και τα καταφέραμε, παρότι στο μεγαλύτερο μέρος του ο αγώνας ήταν αμφίρροπος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.802 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εμφάνιση όλων των παιδιών, με τον Νικ μπροστάρη, ήταν εξαιρετική και παρότι δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ τριών πόντων τα καταφέραμε βασιζόμενοι στην άμυνά μας. Ξέρουμε καλά πως αν κάνουμε αυτά που πρέπει στην άμυνα είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε από τον οποιονδήποτε, ειδικά στην έδρα μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ στους εκπληκτικούς μας φιλάθλους που σε ακόμη ένα ματς στο ΟΑΚΑ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη. Τους ευχαριστούμε πραγματικά…

Τώρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά καθώς έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα. Αρχικά ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, από την οποία είχαμε ηττηθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Πρόκειται για μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις και για να την κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα αλλά για να τα καταφέρουμε επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο.

Από την Κυριακή το βράδυ θα ασχοληθούμε με τον αγώνα κόντρα στη Φενέρ και κατόπιν με εκείνον απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Κωνσταντίνος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...