ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για τη Λιβαδειά

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και το δίλημμα που καλείται να λύσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει του αποψινού ματς με τον Λεβαδειακό.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για τη Λιβαδειά

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία και αναζητά το πρώτο «διπλό» του στο φετινό πρωτάθλημα, ως αντίδραση για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, παρά τη νίκη του επί της Λαμίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί νέα ζητήματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό του, έχοντας εκτός τον Γκιγιέρμο Μολίνς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο να καλύπτουν το κέντρο της άμυνας, με τον Οικονόμου να φουλάρει για το ντεμπούτο του, καλύπτοντας τη θέση του Ινσούα στα αριστερά, ενώ ο Κουλιμπαλί θα παραμείνει στα δεξιά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δίδυμο του άξονα θα παραμείνει ως έχει από το ματς με τη Λαμία, με τους Τζανδάρη και Χίλιεμαρκ να τοποθετούνται εκεί, με τους Βιγιαφάνιες και Μουνιέ στα άκρα και τον Άλτμαν σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, με τον Ουζουνίδη να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο λύσεις για την κορυφή, με τους Πίσπα και Δώνη να είναι οι «μνηστήρες» της εν λόγω θέσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.