ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΕΒΡΑΖΕ» Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Έξαλλος ο Ουζουνίδης με Ευαγγέλου: «Γίνεται να παιχτεί μπάλα εδώ;»

Φανερά ενοχλημένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την απόφαση του ρέφερι Ευαγγέλου για την έναρξη της αναμέτρησης στην... πισίνα της Λιβαδειάς. Τι είπε στον διαιτητή ο κόουτς των «πρασίνων».

Έξαλλος ο Ουζουνίδης με Ευαγγέλου: «Γίνεται να παιχτεί μπάλα εδώ;»

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στη Λιβαδειά, μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Λεβαδειακού σε… πισίνα, με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν να είναι οι πλέον ακατάλληλες ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Λεβαδειακός δεν επιθυμούσαν να γίνει η σέντρα στο παιχνίδι, κρίνοντας από την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο ο ρέφερι Ευαγγέλου το «πήρε» πάνω του, ορίζοντας τη σέντρα, για να διακόψει το ματς δέκα λεπτά αργότερα.

Η απόφαση του Ευαγγέλου εξόργισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος, σύμφωνα με την «Πράσινη», τα «έχωσε» τόσο στον διαιτητή της αναμέτρησης, όσο και στον τέταρτο: «Είναι δυνατόν να παίξουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο; Γίνεται να παιχτεί αγώνας εδώ;», είπε χαρακτηριστικά ο Εβρίτης τεχνικός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.