ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παραχώρηση ΣΚΑΪ στον Μαρινάκη: Αλήθειες και ψέματα για το deal που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν

Ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος και η δελεαστική πρόταση...

Παραχώρηση ΣΚΑΪ στον Μαρινάκη: Αλήθειες και ψέματα για το deal που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν

Ένα χρόνο πριν το ενδεχόμενο συμμαχίας και συνεργασίας Αλαφούζου-Μαρινάκη έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Και όμως σήμερα, κάτι τέτοιο φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Ο… μύθος λέει ότι οι δυο άνδρες ήρθαν πιο κοντά με τη μεσολάβηση γνωστού πολιτικού προσώπου (γένους θηλυκού) που τους είπε κάτι απλό: Ότι μπορεί το ποδόσφαιρο να τους χωρίζει, όμως υπάρχουν δυο πράγματα πολύ πιο σοβαρά που τους ενώνουν. Η πολιτική και τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.