ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώην «πράσινος» έμεινε ελεύθερος από το ΝΒΑ

Δεν μπήκε καλά η χρονιά για εκείνον...

Πρώην «πράσινος» έμεινε ελεύθερος από το ΝΒΑ

Θυμάστε τον Βινς Χάντερ; Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν 2015-16, αποφάσισε να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του στο NBA το καλοκαίρι του 2017.

Αρχικά δικαιώθηκε, καθώς η συμμετοχή του στο training camp των Γκρίζλις του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει two-way συμβόλαιο, όπως είχε πράξει και ο Τζέιμς στο Φοίνιξ, με τον 23χρονο να παλεύει για να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ΝΒΑ.

Ωστόσο, το 2018 δεν άρχισε όπως θα ήθελε ο 23χρονος φόργουορντ, καθώς το Μέμφις αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, με τον πρώην «πράσινο» καλαθοσφαιριστή να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σε ΝΒΑ ή Ευρώπη, τελώντας πλέον υπό το καθεστώς του free agent.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.