ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το παρασκήνιο με Τζέιμς και το «όχι» του Πασκουάλ

Το SDNA αποκαλύπτει το παρασκήνιο της υπόθεσης Μάικ Τζέιμς, προτού υπογράψει στους Νιού Όρλινς Πέλικανς. Τα «θέλω» του Αμερικανού γκαρντ και η τελική απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ.

Το παρασκήνιο με Τζέιμς και το «όχι» του Πασκουάλ

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε για τα καλά στην… πράσινη καθημερινότητα τις τελευταίες μέρες. Ο «εκρηκτικός» γκαρντ δεν έβρισκε ομάδα στο ΝΒΑ, μετά το πέρασμά του από τους Φοίνιξ Σανς και τα σενάρια που τον ήθελαν κοντά στον Παναθηναϊκού Superfoods ήταν ολοένα και περισσότερα, ύστερα και από τα δικά του ποσταρίσματα. Εν τέλει, όπως γνωρίζετε ήδη, οι Πέλικανς τους έδωσαν ένα two-way συμβόλαιο και θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αποκτώντας μια ποιοτική λύση, που στο ξεκίνημα της regular season του «μαγικού κόσμου» μέτρησε 10,4 πόντους, 3,8 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.