ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βουλγαρία «καλεί» Κουτρουμπή

Αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Έλληνας αμυντικός. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Βουλγαρία «καλεί» Κουτρουμπή

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία, με τα τελευταία δημοσιεύματα από το εξωτερικό να τον συνδέουν με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο σύλλογος από τη Βουλγαρία φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες επαφές με τον ατζέντη του Κουτρουμπή, Κάρλος Γκονσάλβες, ωστόσο δεν «παίζει» μόνος του στη «μάχη» της διεκδίκησης της υπογραφής του πρώην «πράσινου» ποδοσφαιριστή.

Τον Κουτρουμπή φέρεται να εξετάζει τόσο η Κοπεγχάγη, ελέω της σύνδεσής του με τον Γκονσάλβες, ο οποίος είναι εκπρόσωπος του Ζέκα, αλλά και σύλλογοι από την Τουρκία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.