ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ανατροπή με Μολέντο: Θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία!

Δεν έχει... τέλος το σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος ειδοποίησε τον ατζέντη του ότι επιθυμεί να επιστρέψει από τώρα στη Βραζιλία!

Ανατροπή με Μολέντο: Θέλει να γυρίσει στη Βραζιλία!

Όλα έδειχναν ότι το deal του Μολέντο με τον ΠΑΟΚ οδεύει προς την τελική του ευθεία, όμως ο Βραζιλιάνος αμυντικός φρόντισε να θέσει… νέο ενδιαφέρον στο πολύκροτο σίριαλ, αλλάζοντας γνώμη!

Συγκεκριμένα, ο Μολέντο φέρεται να επιθυμεί την άμεση επιστροφή του στη Βραζιλία, όπως διεμήνυσε στον μάνατζέρ του, τονίζοντας ότι δέχεται αρκετές πιέσεις το τελευταίο διάστημα.

Η πρόθεση του Μολέντο δίνει άλλο «τόνο» στην υπόθεση, καθώς στη μέση υπάρχει η δεδομένη συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον εξάμηνο δανεισμό του 31χρονου αμυντικού, ωστόσο η νέα αλλαγή «πλεύσης» όσον αφορά τα «θέλω» του περιπλέκει την υπόθεση.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να φανεί το τι αντιδράσεις θα υπάρξουν στις επόμενες ώρες και αν τελικά θα υπάρξει οριστική λήξη στο σίριαλ που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες.

Μέσα σε όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει στο προσκήνιο η νέα πρόταση της Ιντερνασιονάλ, η οποία προσφέρει στον Μολέντο συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών.  Η Ιντερνασιονάλ πιέζει τον Μολέντο να μεταβεί από τώρα στην ομάδα, φοβούμενη μην τραυματιστεί όσο διάστημα παίξει μπάλα στην Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...