ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλο σίριαλ με Μολέδο – Νέα επαφή σήμερα

Εξαντλείται η υπομονή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, νέα πρόταση από την Ιντερνασιονάλ για τον Βραζιλιάνο, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσφορά του και περιμένει.

Μεγάλο σίριαλ με Μολέδο – Νέα επαφή σήμερα

Σε σίριαλ άνευ προηγουμένου έχει εξελιχθεί το θέμα με τον Ροντρίγκο Μολέδο! Μετά τη χθεσινή νέα επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με αυτούς του ΠΑΟΚ και την κατ’ αρχήν συμφωνία, τα πάντα είναι ανοικτά και όλα δείχνουν ότι σήμερα θα τελειώσει οριστικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης μετά και την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά και την πρόσφατη από την Ιντερνασιονάλ, η οποία είναι αυξημένη από τις 100.000 στις 200.000 στον Παναθηναϊκό και από τριετές συμβόλαιο σε 3,5 χρόνια, ο ποδοσφαιριστής θα έχει μια νέα τελική επαφή σήμερα  για να λήξει το θέμα.

Καταλαβαίνει κανείς ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι κατά του δανεισμού στους «ερυθρόλευκους», για ευνόητους λόγους, ενώ η πρόταση της Ιντερνασιονάλ δεν είναι συμφέρουσα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα δείχνουν ότι, τελικά, ο… γάμος με τον ΠΑΟΚ θα γίνει και ο ποδοσφαιριστής θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει. Επειδή, όμως, τα δεδομένα κάθε μέρα αλλάζουν, θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή για να μάθουμε μετά τη σημερινή συζήτηση τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.