ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Oλυμπιακός ζήτησε δανεικό τον Μολέδο!

Γι αυτό έγινε σίριαλ η υπόθεση με τον Ροντρίγκο Μολέδο!

O Oλυμπιακός ζήτησε δανεικό τον Μολέδο!

Η καθυστέρηση στη διαφαινόμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον “δικέφαλο του βορρά” είχε λόγο. Κι αυτός ο λόγος “ακούει στο όνομα”… Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι που δεν έχει προηγούμενο! Να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, καταθέτοντας, μάλιστα, χθες, έπειτα από κινήσεις που είχαν κάνει τις προηγούμενες μέρες, πρόταση δανεισμού για τον Βραζιλιάνο στόπερ!

Ο Μολέδο ήξερε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το οποίο μετατράπηκε σε πρόταση, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι περισσότεροι στην ΠΑΕ δεν συζητούσαν καν ένα τέτοιο ενδεχόμενο παρά το γεγονός ότι η πρόταση ήταν μεγαλύτερη απ’ αυτή του ΠΑΟΚ. Αφού ο δικέφαλος του βορρά ανέβασε την προσφορά του στις 420.000 ευρώ, το deal έκλεισε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Mολέδο θα πάρει την οριστική του απόφαση σήμερα, τη στιγμή που πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι η Ιντερνασιονάλ επιστρέφει με νέα πρόταση της τάξεως των 200.000 ευρώ, ποσό, όμως, που δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.