ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Εκπληκτικό το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, να παίξουμε καλή άμυνα»

Για τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Εκπληκτικό το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, να παίξουμε καλή άμυνα»

Μιλώντας στην «πράσινη» media dayο Καταλανός τεχνικός ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα ελπίζω ότι τελείωσε αυτό το παιχνίδι για εκείνους κι αύριο θα ξεκινήσουν ένα νέο αγώνα. Κατά δεύτερον ξέρουμε ότι πρέπει να επανακτήσουμε την ψυχολογία μας γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας. Χθες παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν ήταν αρκετό, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να νικήσουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας και να επανέλθουμε και σωματικά μετά το ταξίδι που κάναμε. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μία ακόμα σπουδαία ομάδα που προηγείται στη βαθμολογία της Euroleague. Ξέρουμε ότι παίζουν με ψηλά σχήματα. Με τρεις ή τέσσερις παίκτες που αλλάζουν πάντα και θα πρέπει να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Από την άλλη παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας που είναι ενθουσιώδης και θεωρώ ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για νίκη».

Για τον ρυθμό που θα έχει το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ο ρυθμός πάντα είναι σημαντικός και είναι διαφορετικό να παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Θεωρώ ότι η ΤΣΣΚΑ παίζει πολύ καλά στην τρανζίσιον επίθεση, αλλά κι εμείς μπορούμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο ειδικά στα πρώτα δευτερόλεπτα της επίθεσης. Οι δύο ομάδες έχουν ίδια ταυτότητα στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα. Στην έδρα μας θέλουμε να παίζουμε καλή άμυνα και να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό».

Για το αν θα προτιμούσε να σταματήσει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ ή τον Νάντο ντε Κολό: «Και τους δύο γιατί είναι μεταξύ των πέντε καλύτερων παικτών στην Ευρώπη. Η ΤΣΣΚΑ έχει εκπληκτικό ρόστερ. Είναι οι βασικοί δημιουργοί της ομάδας αλλά και οι βασικοί σκόρερ και είναι δύσκολο να βρεις άλλους παίκτες σαν αυτούς στην Ευρώπη. Έχουν σπουδαία ποιότητα και μπορούν να καταστρέψουν τα σχέδια που θα κάνουν οι αντίπαλοι γι’ αυτούς, καθώς έχουν μεγάλη ποιότητα. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε, να έχουμε συγκέντρωση και να δεχτούμε ότι διαθέτουν ποιότητα. Το πλάνο μας είναι να μείνουμε στο παιχνίδι κι αν έχουμε ευκαιρία για τη νίκη να την πάρουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...