ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: “Είμαστε ομάδα φάιναλ φορ”

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στο φάιναλ φορ εξέφρασε ο Κέι Σι Ρίβερς, με δηλώσεις του στη media day ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ρίβερς:

Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας» και συμπλήρωσε, απαντώντας στο αν το «τριφύλλι» μπορεί να αφήσει άμεσα στο παρελθόν το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, για να συγκεντρωθεί σε αυτό που ακολουθεί με τους Ρώσους:

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Για το αήττητο του ΟΑΚΑ και σχετικά με το αν το 9/9 θα γίνει 10/10, υπογράμμισε: «Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε».

Τέλος, για το αν η αναμέτρηση με την «αρκούδα» αποτελεί ένα… τεστ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, ενόψει Final Four, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για Final Four ακόμα. Είναι Euroleague και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final Four. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.