ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χωρίς επιθετικό κόντρα στην Κέρκυρα!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της Λεωφόρου κόντρα στην Κέρκυρα. Εκτός ο Πίσπας, με 18 ποδοσφαιριστές το «τριφύλλι».

Χωρίς επιθετικό κόντρα στην Κέρκυρα!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Εβρίτης τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού». Εκτός έμεινε ο Πίσπας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αφήνοντας έτσι την αποστολή των «πρασίνων» δίχως κλασικό φορ, καθώς ο Μολίνς θα επιστρέψει τον Μάρτιο, ο Λουτσιάνο είναι εκτός με ρήξη χιαστού και ο Τσάβες έχει ουσιαστικά αποχωρήσει.

Συν τοις άλλοις, με θεραπεία συνέχισαν οι Μουνιέ, Μολίνς και Αυλωνίτης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...