ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Η επόμενη αγωνιστική και η βαθμολογία (pic)

Δείτε τι συνέβη στα ματς της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, αλλά και τις «μάχες» της επόμενης αγωνιστικής. Με ποιον παίζει και από ποια θέση θα μπει στην 20η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός.

Euroleague: Η επόμενη αγωνιστική και η βαθμολογία (pic)

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την πρώτη του εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παίρνει το διπλό με 75-70. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στη Μάλαγα με 80-75, γεγονός που την κράτησε στο 12-7, στο ίδιο σκορ με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη Ζαλγκίρις πλέον.

Πλέον, οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα do or die match με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, την οποία εάν νικήσουν θα καταφέρουν να την αφήσουν πίσω τους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου, στις 21:15.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Χίμκι – Ολυμπιακός 82-54 Ζαλγκίρις – Βαλένθια 86-82 Μακάμπι – Ερυθρος Αστέρας 89-75 Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ 81-66 Εφές – Φενέρ 84-89 Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 70-75 Μπασκόνια – Αρμάνι 82-83 Μάλαγα – Ρεάλ 80-75

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επόμενη αγωνιστική

25/1

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές Μάλαγα – Μπασκόνια

26/1

ΤΣΣΚΑ – Μπάμπεργκ Φενέρ – Μπαρτσελόνα Ερυθρός Αστ. – Ολυμπιακός Βαλένθια – Χίμκι Αρμάνι – Μακάμπι

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.