ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκληρό πόκερ Παναθηναϊκού – Ιντερνασιονάλ για Μολέδο

Μέχρι χθες αργά το βράδυ δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία και σήμερα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστούν.

Σκληρό πόκερ Παναθηναϊκού - Ιντερνασιονάλ για Μολέδο

Το σίριαλ που ακούει στο όνομα “Ροντρίγκο Μολέδο” δε λέει να τελειώσει στον Παναθηναϊκό. Μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τελικά την απόφαση του ποδοσφαιριστή να πει “όχι” σε κάθε πρόταση και να επιστρέψει στην πατρίδα του, αποδεχόμενος την προσφοράτης Ιντερνασιονάλ (3, 5 χρόνια συμβόλαιο έναντι 600.000 ευρώ ετησίως), οι “πράσινοι” είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Βραζιλιάνους, αλλά σημείο επαφης δεν έχει βρεθεί.

Οπως σας γράψαμε και χθες στη συνάντηση των δυο πλευρών δεν επήλθε συμφωνία κι αυτό γιατί οι “πράσινοι” δεν είναι ικανοποιημένοι από την πρόταση της Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέδο. Οι Βραζιλιάνοι δίνουν κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ, αλλά ο Παναθηναϊκός ζητάει περισσότερα για τον ποδοσφαιριστή.

Μην ξεχνάμε ότι το “τριφύλλι” χρωστάει περίπου 170.000 στον Μολέδο, με τον παίκτη να είναι αποφασισμένος να χαρίσει τις 50.000. Δεν πρέπει, επίσης, να αμελούμε ότι τόσο η πρόταση του ΠΑΟΚ, όσο ακόμα και αυτή του Ολυμπιακού ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη στο οικονομικό κομμάτι γι αυτό και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζητούν κάτι παραπάνω από τους Βραζιλιάνους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα. Ο Μολέδο θα πάει σήμερα στην προπόνηση και αν επέλθει εντός της ημέρας συμφωνία θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του για να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.