ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Το «παλεύει» για Κωνσταντινίδη – Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός

Δεν έχει αφήσει τις υποθέσεις των Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Μυστακίδη το «τριφύλλι», παρά το «ναυάγιο» του deal με τον ΠΑΟΚ για τον Μολέντο. Τι ισχύει για Κάτσε.

Το «παλεύει» για Κωνσταντινίδη - Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μολέντο με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, προσφέροντας μάλιστα και δύο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα για το deal: τους Γιάννη Μυστακίδη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Εν τέλει, μπορεί η συμφωνία για τον Βραζιλιάνο να μην τελεσφόρησε, ωστόσο το «τριφύλλι» εξακολουθεί να παλεύει τις υποθέσεις των Μυστακίδη – Κωνσταντινίδη, έχοντας παράλληλα στο προσκήνιο και την περίπτωση του Εργκούς Κάτσε, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ο μεν Κωνσταντινίδης είναι θετικός στο να κατέβει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, ο δε Μυστακίδης αν φορέσει τα «πράσινα» (το σκέφτεται ακόμη) θα είναι με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο Κάτσε έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό, δίχως ωστόσο να έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.