ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πλάνο του Ουζουνίδη για το ματς με την Κέρκυρα

Οι σίγουροι για την ενδεκάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου και οι σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Το πλάνο του Ουζουνίδη για το ματς με την Κέρκυρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο, Σάββατο, την Κέρκυρα στη Λεωφόρο, σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες σκέψεις του όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, η οποία θα διαθέτει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, βάσει των παικτών που έχουν απομείνει αλλά και της διαθεσιμότητας, καθώς οι τραυματισμοί (π.χ Μουνιέ, Μολίνς) δεν έχουν πάψει να ταλαιπωρούν το ρόστερ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Βαγγέλης Οικονόμου θα συνεχίσει στη βασική ενδεκάδα, αυτή τη φορά όχι ως αριστερός μπακ αλλά στη φυσική του θέση, στο κέντρο της άμυνας, έχοντας ως παρτενέρ του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, με τον Ινσούα να επιστρέφει και να τοποθετείται στα αριστερά.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τοποθέτηση των Οικονόμου – Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας, λογικά θα συντελέσουν στη μετάθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα, με τον Ουζουνίδη να περιμένει την σημερινή προπόνηση ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Παράλληλα, η επιλογή του Χρήστου Δώνη στη θέση του φορ, φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, καθώς οι επιλογές για τη γραμμή κρούσης είναι πλέον περιορισμένες (Πίσπας), ενώ ο 23χρονος μέσος έχει δείξει ορισμένα στοιχεία όποτε κλήθηκε να χρησιμοποιηθεί εκεί από τον Ουζουνίδη.

Η σημερινή, τελευταία προπόνηση, θα αναδείξει τις υπόλοιπες επιλογές του Εβρίτη τεχνικού και μετά το πέρας της θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τους αρχικούς έντεκα για το παιχνίδι με τους Φαίακες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...