ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά προτίμησε την Κύπρο

Η εξέλιξη της υπόθεσης του επιθετικού που εξέταζε ο Παναθηναϊκός παράλληλα με τον Πανιούκοφ, ο ρόλος του Μουνιέ και το... ναυάγιο.

Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός, αλλά προτίμησε την Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει φέτος σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, ελέω τραυματισμών και απροόπτων που προέκυψαν στην πορεία (βλέπε Τσάβες), γεγονός που έχει συντελέσει στη χαμηλή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Super League.

Για τον λόγο αυτό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν μια φθηνή και, όσο γίνεται ποιοτική, λύση για τη θέση του σέντερ φορ, στην οποία, μετά και τον τραυματισμό του Μολίνς, έχει μείνει μόνο ο Πίσπας, με τον Λουτσιάνο να βρίσκεται εκτός εδώ και καιρό λόγω χιαστού, τον Τσάβες να έχει αποχαιρετήσει από… Νοέμβρη.

Παρά την δυσμενή οικονομική του κατάσταση ο Παναθηναϊκός είχε ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο το οικονομικό αποτέλεσε το μεγαλύτερο εμπόδιο ώστε να επιτευχθεί κάποια συμφωνία, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Κέβιν Μπεριγκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός απασχόλησε τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Μονπελιέ, αποτελώντας μια άκρως ποιοτική λύση, δεδομένων των συνθηκών αλλά και της αγωνιστικής ταυτότητάς του, καθώς εκτός από τη γραμμή κρούσης, ο ίδιος μπορούσε να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Την περίοδο που λάμβαναν χώρα οι διαπραγματεύσεις με τη Ζενίτ για τον Πανιούκοφ, το «τριφύλλι» μίλησε και με τον Μπεριγκό, έχοντας τον Άντονι Μουνιέ σε ρόλο… διαμεσολαβητή. Η φιλική σχέση του 30χρονου εξτρέμ των «πρασίνων» με τον Μπεριγκό θα μπορούσε να αποδεχθεί καταλυτική, εάν, όπως προείπαμε, δεν έμπαινε στη μέση η τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Ο Μουνιέ ήρθε σε επικοινωνία με τον 29χρονο φορ, λέγοντάς του τα καλύτερα για τον σύλλογο, μην παραλείποντας να τον ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά. Εν τέλει, ο Μπεριγκό επεξεργάστηκε όσα του είπε ο Μουνιέ, ωστόσο απάντησε αρνητικά, ευχαριστώντας το «τριφύλλι» για το ενδιαφέρον, προτού καταλήξει στην Κύπρο και την ομάδα της Πάφου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...