ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (21:15 PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Βήμα για πλεονέκτημα στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:15) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα του στην απόρθητη έδρα του, ώστε να θεμελιώσει εκ νέου τη θέση του στην προνομιούχο τετράδα.

Βήμα για πλεονέκτημα στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ

Η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, ένα ματς το οποίο ο Παναθηναϊκός το έχασε στις λεπτομέρειες και στα… φαλτσοσφυρίγματα, ανήκει στο παρελθόν.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κοίταξε μπροστά, ως όφειλε και προετοιμάστηκε, στο μέτρο του δυνατού, για τη τη μεγάλη αποψινή «μάχη» με την πρωτοπόρο της κατάταξης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ΤΣΣΚΑ έρχεται στην Αθήνα έτοιμη να υπερασπιστεί τη θέση της, ωστόσο θα βρει απέναντί της έναν αποφασισμένο για επιστροφή στις νίκες, Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διατηρήσει το αήττητο σερί που «τρέχει» στο ΟΑΚΑ, τη μοναδική απόρθητη έδρα της διοργάνωσης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αποτελέσει σοβαρό εχέγγυο για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη, προνομιούχο τετράδα, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας εν όψει της νοκ άουτ φάσης του θεσμού.

Οι «πράσινοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος παλεύει να ξεπεράσει το αιμάτωμα στο πέλμα που αποκόμισε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Λέο Βέστερμαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...