ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χάντερ: «Θα έχει πολλή… φασαρία στο ΟΑΚΑ»

Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Οθέλο Χάντερ, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που αναμένει να συναντήσει στο αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χάντερ: «Θα έχει πολλή... φασαρία στο ΟΑΚΑ»

Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Ιτούδης ικανός να γνωρίζει από πρώτο χέρι το τι εστί ΟΑΚΑ, ιδίως όσον αφορά στα κρίσιμα ματς. Στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται και ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έχει εμπειρία και μνήμες από το κλειστό, λόγω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Χάντερ παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή το αποψινό ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην καυτή ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στο γήπεδο, με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να έχουν εξαντλήσει από Τετάρτη όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οθέλο Χάντερ:

«Θα είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί πολλή ενέργεια. Θα υπάρχει πίεση από τον Παναθηναϊκό, που παίζει στην έδρα του και προέρχεται από μια σκληρή ήττα. Περιμένω να έχουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους, έχουν καλή βάση φιλάθλων. Σίγουρα θα έχει πολλή φασαρία το γήπεδο και οι αντίπαλοι θα παίξουν δυνατά. Εμείς θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...