ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ξεκληρίζεται η «βιομηχανία» του πορνό: Νεκρή και η 23χρονη Olivia Lua (pics)

Άσχημα νέα.

Ξεκληρίζεται η «βιομηχανία» του πορνό: Νεκρή και η 23χρονη Olivia Lua (pics)

Είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες – Είχαν προηγηθεί οι Yurizan Beltran, August Ames, Shyla Stylez και Olivia Nova.

Λίγο μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames, το θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και τον αδιευκρίνιστο θάνατο της Olivia Nova, άλλη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή, εντείνοντας την ανησυχία στη «βιομηχανία» παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Πρόκειται για την 23χρονη Olivia Lua, η οποία που είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models και σύμφωνα με αυτή, η ίδια πέθανε ενώ βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

https://i0.wp.com/www.protothema.gr/files/1/2018/01/20/ch/Olivia1.jpg

Το LA Direct Models, δήλωσε:

«Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος και με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο», συμπληρώνοντας:

«Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η εταιρεία πρόσθεσε, επίσης, ότι η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε «μερικές προσωπικές προκλήσεις», πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε δουλέψει τους τελευταίους μήνες.

Η ίδια ανέφερε: «Η Olivia δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες», καταλήγοντας:

«Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου».

https://i0.wp.com/www.protothema.gr/files/1/2018/01/20/ch/Olivia8.jpg?resize=508%2C635
https://i0.wp.com/www.protothema.gr/files/1/2018/01/20/ch/Olivia6.jpg?resize=566%2C635
https://i0.wp.com/www.protothema.gr/files/1/2018/01/20/ch/Olivia3.jpg

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.