ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Για ένα σουτ, για ένα ριμπάουντ…»

Το νέο blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου για τα όσα συνέβησαν στα δύο παιχνίδια με την Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και το αυριανό ματς με το Λαύριο.

Μήτογλου: «Για ένα σουτ, για ένα ριμπάουντ...»

Αναλυτικά το blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Δυστυχώς, αυτή η διπλή εβδομάδα αγώνων στη Euroleague δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως το έργο μας θα ήταν δύσκολο καθώς αντιμετωπίζαμε τις δύο τελευταίες κατόχους του τροπαίου. Δύο ομάδες με απίστευτη ποιότητα.

Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια αλλά τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, ωστόσο ήμασταν ιδιαίτερα άτυχοι με αποτέλεσμα να χάσουμε στο τέλος. Για ένα σουτ για ένα ριμπάουντ…

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στην παρουσία του κόσμου που και στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ήταν καταπληκτική. Γέμισε το γήπεδο και μόνο με τη φωνή του δημιούργησε απίστευτη ατμόσφαιρα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό απέναντι στο Λαύριο. Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Μια πολύ καλή ομάδα που παίζει και ωραίο μπάσκετ. Προφανώς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...