ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ

Ο Αλαφούζος αποφασίζει για Μολέδο

Για το αν θα δώσει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ στον Μολέδο, αναμένεται να αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Αλαφούζος αποφασίζει για Μολέδο

Η Ιντερνασιονάλ προσφέρει στον Παναθηναϊκό το ποσό των 150.000 ευρώ για να κάνει δικό της από τώρα τον Ροντρίγκο Μολέδο, συν βέβαια τα 150.000 ευρώ που θα γλιτώσουν απ’ τα οφειλόμενα στον παίκτη (τα μισά θα τα δώσει η Ιντερνασιονάλ και τα άλλα μισά θα τα χαρίσει ο Μολέδο).

Από την άλλη το τριφύλλι ζητάει 300.000 ευρώ καθαρά.

Το αν θα γίνει δεκτή η πρόταση των Βραζιλιάνων αναμένεται να αποφασιστεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως αναφέρει σήμερα και η εφημερίδα «Η Πράσινη».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός επιμένει να πιέζει για την απόκτηση του Μολέδο, όμως ευτυχώς ορισμένα στελέχη της ΠΑΕ συνεχίζουν να αντιστέκονται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...