ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλτμαν: «Να βρούμε τη λύση και στα εκτός, δεν υπάρχει άλλη επιλογή…»

Οι δηλώσεις του Όμρι Άλτμαν για τη νίκη επί της Κέρκυρας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα έχει ανάλογη συνέχεια.

Άλτμαν: «Να βρούμε τη λύση και στα εκτός, δεν υπάρχει άλλη επιλογή...»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Όμρι Άλτμαν στην «Πράσινη»:

Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: «Τελικά καταφέραμε να κάνουμε τα πράγματα εύκολα για εμάς. Δεν δυσκολευτήκαμε στη διάρκεια του αγώνα, είχε πολύ καλή απόδοση όλη η ομάδα. Τώρα θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια να έχουμε την ίδια απόδοση. Τότε όλα θα είναι καλά για εμάς»

Για το διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας στα εκτός: «Το έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν, είναι λογικό κάθε φορά να ρωτάτε για αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά ποια είναι η διαφορά, αλλά πρέπει να βρούμε τη λύση και να κερδίζουμε εκτός έδρας. Θα πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Για τη χρησιμοποίηση του Δώνη ως φορ: «Έκανε πολύ καλή δουλειά, πέτυχε ένα γκολ, θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο. Αυτή τη στιγμή, είναι η λύση για εμάς. Ο Μόλινς είναι εκτός, ο Πίσπας είναι άρρωστος οπότε έδωσε τη λύση. Προσπαθούμε στις προπονήσεις να δουλέψουμε, όπως είδατε στον αγώνα με την Κέρκυρα τα πήγαμε καλά».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πήγε καλά στο ματς με την Κέρκυρα: «Όταν σκοράρεις στο πρώτο τέταρτο, τότε όλη η πίεση, όλες οι σκέψεις, όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου δεν μετράνε. Εμείς το κάναμε εύκολο κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμάς…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.