ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα κρίσιμη εβδομάδα: Πέντε εκδικάσεις εν όψει για τους «πράσινους»

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση των προσφυγών για τον Παναθηναϊκό. Ποιες υποθέσεις εκδικάζονται την τρέχουσα εβδομάδα.

Νέα κρίσιμη εβδομάδα: Πέντε εκδικάσεις εν όψει για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε το προηγούμενο διάστημα να λάβει κάποια παράταση όσον αφορά τις εκδικάσεις των προσφυγών που «καίνε», ωστόσο την τρέχουσα εβδομάδα θα βρει μπροστά του πέντε υποθέσεις, οι οποίες αναζητούν άμεσα λύση.

Συγκεκριμένα, η κρισιμότερη ημέρα της εβδομάδας είναι η Τετάρτη (22/1), όπου έχει προγραμματιστεί η εξ αναβολής εκδίκαση πέντε υποθέσεων που αφορούν τις καταγγελίες των Στάθη Ταυλαρίδη, Χοσέ Τοτσέ, Μίκαελ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Ράσμους Τελάντερ.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές διεκδικούν τα οφειλόμενά τους από τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστεί ο σύλλογος τα τρέχοντα ζητήματα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.