ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι ο Ένγκβαλ που θέλει ο Παναθηναϊκός (vids)

Δείτε τον 21χρονο Σουηδό επιθετικό σε δράση - Ποιος είναι ο παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Αυτός είναι ο Ένγκβαλ που θέλει ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Γκούστα Ένγβαλ, 21χρονος επιθετικός που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ανήκει στην Μπρίστολ Σίτι και η ομάδα του τον δίνει δανεικό.

Οπως έγινε γνωστό χθες, ο ίδιος ρώτησε τον συμπαίκτη του Λουκ Στιλ για την προοπτική του “τριφυλλιού” που τον θέλει για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Ένγκβαλ συζητάει με τον μάνατζέρ του την προοπτική να έρθει στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό.

Τους προηγούμενους μήνες στην Τζουργκάρντεν, ο ποδοσφαιριστής είχε 25 συμμετοχές και έβαλε 8 γκολ. Έχει ύψος 1,84, διακρίνεται για την ταχύτητά του και αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας, που κάνουν προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τον σε δράση

https://www.youtube.com/watch?v=ZE6wotxdTj4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.