ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Γκούσταφ Ένγκβαλ (vids)

Δείτε εν δράσει τον 21χρονο επιθετικό ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό.

Αυτός είναι ο Γκούσταφ Ένγκβαλ (vids)

Η Μπρίστολ Σίτι, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην «πράσινος», Λουκ Στιλ, παραχωρεί ως δανεικό τον 21χρονο επιθετικό, Γκούσταφ Ένγκβαλ, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να έχει προταθεί στο «τριφύλλι».

O γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1996, Ένγκβαλ, άρχισε την καριέρα του στην Φάργιεστάντενς και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Γκέτεμποργκ, όπου σημείωσε 16 γκολ σε 64 εμφανίσεις.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας εκεί (2012-16) πήρε μεταγραφή για την Αγγλία και τη Μπρίστολ Σίτι, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές, με τον νυν σύλλογό του να τον παραχωρεί δανεικό στη Τζουγκάρντενς, όπου σκόραρε 8 φορές σε 25 ματς.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι διεθνής με όλα τα εθνικά κλιμάκια της Σουηδίας, έχοντας περάσει από την U17 (9 γκολ σε 26 ματς), την U19 (1 γκολ σε 7 ματς), την U21 (4 γκολ σε 19 ματς), ενώ έχει και 2 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της χώρας του.

https://www.youtube.com/watch?v=ZE6wotxdTj4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...