ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καντζιλιέρης: «Τιμητικό που ακόμα και έτσι ασχολούνται τόσο με τον Παναθηναϊκό»

Oι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Καντζιλιέρης: «Τιμητικό που ακόμα και έτσι ασχολούνται τόσο με τον Παναθηναϊκό»

Το SDNA επικοινώνησε και με τον κόουτς της ομάδας του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καντζιλιέρη προκειμένου να καταθέσει τη δική του άποψη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι από την παρακολούθηση του βίντεο δεν είχε δει ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει σε όλο το γήπεδο με παγίδες, όπως έκανε απέναντι στις νεάνιδες του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...