ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα μεταγραφή με ποσό-μαμούθ για τη Σπάρτα του Στραματσόνι

Συνεχίζει την... αλόγιστη σπατάλη ο πρόεδρος της Σπάρτα για χάρη του Ιταλού κόουτς.

Νέα μεταγραφή με ποσό-μαμούθ για τη Σπάρτα του Στραματσόνι

Δύο μέτρα και δύο… σταθμά για τον Αντρέα Στραματσόνι στην Πράγα. Από τη μία, οι οπαδοί της ομάδας έχουν εκφράσει με κάθε τρόπο την επιθυμία τους να τον δουν να αποχωρεί από το «τιμόνι» της Σπάρτα, που βρίσκεται 18 βαθμούς μακριά από την κορυφή…

Από την άλλη, ο πλούσιος πρόεδρος του συλλόγου συνεχίζει να πραγματοποιεί ακριβές μεταγραφές, υποστηρίζοντας τα «θέλω» του Ιταλού κόουτς. Συγκεκριμένα, η Σπάρτα καλωσόρισε τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή, Νικολάε Στάντσιου, «σπάζοντας» εκ νέου το μεταγραφικό ρεκόρ στην Τσεχία, όσον αφορά το ποσό.

Τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του είναι αρκετά για τα δεδομένα της Τσεχίας, με τη Σπάρτα να δίνει… ντούκου 3.7 εκατ. ευρώ στην Άντερλεχτ για τον Στάντσιου, ο οποίος θα έχει λαμβάνειν 1.1 εκατ. ευρώ ετησίως έως το 2021!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.