ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Αναβολή με Ταυλαρίδη – Έξαλλος ο δικηγόρος του παίκτη

Έδωσε αναβολή στην υπόθεση η έδρα, έξαλλος ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή. Στις 6 Φεβρουαρίου η νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της προσφυγής του Έλληνα αμυντικού, όπως και του Ράσμους Τελάντερ.

Αναβολή με Ταυλαρίδη - Έξαλλος ο δικηγόρος του παίκτη

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει χρόνο και στην υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη, με την έδρα του Διαιτητικού Δικαστηρίου να παίρνει απόφαση για αναβολή της εκδίκασης για τις 6 Φεβρουαρίου.

Η πλευρά του Έλληνα αμυντικού ήθελε να διεξαχθεί κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης, με τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη να επιμένει στην εκτέλεση της διαδικασίας και στην επιβολή ποινών στον Παναθηναϊκό για τη μή τήρηση των συμφωνηθέντων.

Ωστόσο, η έδρα αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης, γεγονός που έκανε έξαλλο τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Θα υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός και θα χάσουμε τα λεφτά μας».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 83.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στις 6 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί και το θέμα του Τελάντερ, με τη σύμφωνη γνώμη και του δικηγόρου του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναβολή για τις 7 Φεβρουαρίου πήραν οι υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...