ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (pic)

Αύριο στη «μάχη» οι 16 ομάδες του θεσμού. Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία. Σε ποια θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Euroleague: Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (pic)

Φτάσαμε στην συμπλήρωση των 2/3 της πορείας της φετινής regular season της Euroleague, καθώς το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου θα λάβουν χώρα οι αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής.

Πλην της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Μπασκόνια και της Φενέρμπαχτσε με τη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

21:15 Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές 21:45 Μάλαγα – Μπασκόνια

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ – Μπάμπεργκ 19:45 Φενέρ – Μπαρτσελόνα 20:00 Ερυθρός Αστ. – Ολυμπιακός 21:30 Βαλένθια – Χίμκι 21:45 Αρμάνι – Μακάμπι

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...