ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξέσπασμα Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά Αλαφούζου!

Με ανακοίνωσή της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, εξαπολύει πυρά άνευ προηγουμένου κατά του Γιάννη Αλαφούζου και τον καλεί σε συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης τη μετάβαση σε νέο επενδυτή!

Ξέσπασμα Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά Αλαφούζου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ξεπούλημα κάθε αξιόλογου περιουσιακού στοιχείου της ποδοσφαιρικής ομάδας συνεχίζεται από τον δήθεν αποχωρήσαντα μεγαλομέτοχο, κύριο Γιάννη Αλαφούζο, χωρίς την παραμικρή αίσθηση ντροπής.

Η απόφαση του μεγαλομετόχου να μην πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν προσφυγές και να μείνουν ελεύθεροι, έχει φέρει σκόπιμα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε δυσμενέστατη διαπραγματευτική θέση, έτσι ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να εισπράξει παρά μόνο ψίχουλα από οποιαδήποτε πώληση παίκτη, δηλαδή χρηματικά ποσά πολύ κατώτερα από την πραγματική αξία των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα και η ομάδα να κινδυνεύει να αποδυναμωθεί δραματικά και να μη μπορέσει από τις πωλήσεις να βγει ακόμα και η φετινή χρονιά.

Είναι άλλωστε έτσι κι αλλιώς απαράδεκτο να επιδιώκεται να βγει η χρονιά από τις πωλήσεις όλων των καλών παικτών μας, κάτι για το οποίο υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο κύριος Αλαφούζος. Μαθαίνουμε ότι προετοιμάζεται οι ποδοσφαιριστές Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλης να πωληθούν έναντι εξευτελιστικών ποσών, ο ποδοσφαιριστής Μολέδο, αφού απέτυχε η προσπάθεια να χαριστεί ουσιαστικά στον Ολυμπιακό, να χαθεί χωρίς να εισπραχθεί το παραμικρό χρηματικό ποσό και ο ποδοσφαιριστής Χουλτ να δοθεί στη Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας του νέου κολλητού φίλου του κ. Αλαφούζου, Βαγγέλη Μαρινάκη, απ’ όπου, δεν αποκλείεται μετά από λίγο καιρό, να καταλήξει στον αιώνιο αντίπαλο, ενώ σε κάθε περίπτωση ο τρόπος που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, δηλαδή του αιωνίου αντιπάλου μας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δηλώνουμε ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία θεωρεί ότι τόσο η μεθόδευση να αποκτήσουν δικαίωμα όλοι οι ποδοσφαιριστές να μείνουν ελεύθεροι, με αποτέλεσμα να υπονομευθεί η διαπραγματευτική θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η απροκάλυπτη προσπάθεια να μεταβληθεί η τελευταία σε παράρτημα του αιώνιου αντιπάλου και μάλιστα να τον ενισχύσει κιόλας δεν θα γίνει δεκτή από εμάς και ότι εκτός των άλλων θα αναζητηθούν και κάθε είδους νομικές ευθύνες εκ μέρους του μεγαλομετόχου, κ. Γιάννη Αλαφούζου για τις πράξεις του αυτές καθώς και εκ μέρους όσων συμπράττουν μαζί του.

Καλούμε τον κ. Αλαφούζο να αντιληφθεί επιτέλους ότι δεν είναι μόνος του σε αυτό τον κόσμο, ώστε να συμπεριφέρεται με τόσο ανέμελο θράσος. Τον καλούμε να πάψει να διαπράττει άλλα εγκλήματα σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Συλλόγου γενικότερα και να συναντηθεί άμεσα με την Παναθηναϊκή Συμμαχία με αντικείμενο το άμεσο ξεκίνημα της διαδικασίας για τη μεταβίβαση σε αξιόπιστο επενδυτή ή ομάδα επενδυτών των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού πρώτα πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ που έχουν προκύψει επί των ημερών του. Δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση, να παραδώσει καμένη γη στον διάδοχο ή στους διαδόχους του.

Υπενθυμίζουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ο οποίος παρακολουθεί με δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση ότι ο κ. Αλαφούζος ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ότι εφευρέσεις όπως «παρκάρισμα μετοχών» δεν έχουν την παραμικρή νομική υπόσταση και ότι δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όχι από αντικειμενικές οικονομικές δυσκολίες αλλά διότι έτσι αποφάσισε ένα πρωί. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να αντιδρά, όπως φάνηκε πρόσφατα με τις διάφορες κινητοποιήσεις και δεν θα ανεχτεί να μείνει θεατής στην καταστροφή του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...