ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αιώνια κόντρα: 10 εκφράσεις των Αθηναίων που «τρελαίνουν» τους Θεσσαλονικείς

Είναι, γι’ αυτούς, τόσο «εξοργιστικές» που τους αναγκάζουν ν’ αναφωνήσουν δυνατά «Πλάκα με κάνεις;»

Αιώνια κόντρα: 10 εκφράσεις των Αθηναίων που «τρελαίνουν» τους Θεσσαλονικείς

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη- πληθώρα οργισμένων μηνυμάτων, inbox στην σελίδα μας στο Facebook τα οποία μας απειλούσαν πως θα τοποθετήσουν με χειρουργική ακρίβεια το Λευκό Πύργο σ’ εκείνο το μέρος του σώματός μας που δεν το βλέπει και τόσο συχνά ο ήλιος, τηλέφωνα στη γραμματεία των φανταστικών- κυριολεκτικά- γραφείων μας και συνεχείς αναφορές του Χριστού και της Παναγίας (αλλά με όχι και τόσο θρησκευτικό τρόπο) και μια επιστολή που τόνιζε πως η οπτική μας είναι έμπλεη κόμπλεξ, τιτρώσκει την εικόνα της πρωτεύουσας και πως μεροληπτούμε ατέρμονα υπέρ της συμπρωτεύουσας (κάτι που μας έκανε ν’ ανοίξουμε το λεξικό και να ψάξουμε τι διάολο είναι το «έμπλεη», το «τιτρώσκει» και το «ατέρμονα»).

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.