ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός σφυρίζει στο Απόλλων – Παναθηναϊκός

Ποιος θα είναι ο διαιτητής στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτός σφυρίζει στο Απόλλων - Παναθηναϊκός

Το ματς θα σφυρίζει ο Βάτσιος με βοηθούς τους Κωσταρά και Τουμπακάρη.

Αναλυτικά

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 15:00 Κέρκυρα-Πλατανιάς: Ευαγγέλου (Πάτρας, Σάββας) 17:15 Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός: Βάτσιος (Κωσταράς, Τουμπακάρης) 19:30 ΑΕΚ-Λαμία: Κουτσιαύτης (Φραγκιαδάκης, Παλαμίδας)

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 15:00 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Θάνος (Κουρομπύλια, Καρατζίκας) 17:15 Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα: Σέζος (Γρεβένης, Σ.Σίπκας) 17:15 Ατρόμητος-Λάρισα: Τζοβάρας (Νικολακάκης, Κοντιζάςα) 17:15 Ξάνθη-Λεβαδειακός: Τσαμούρης (Γεωργακόπουλος, Χατζηνάκος) 19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Ζαχαριάδης (Ακρίβος, Νικολαΐδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...