ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καίγεται” για Κουρμπέλη ο ΠΑΟΚ – Τόσα δίνει στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ για αντι - Τσίμιροτ και οι Θεσσαλονικείς είναι έτοιμοι για μεγάλη προσφορά στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος αναζητά τον αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ που μετακόμισε στο Βέλγιο για τη Σταντάρ Λιέγης, είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ.  Παράλληλα, δίνει και  τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Τα συγκεκριμένα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές στην υπόθεση του Μολέντο, η οποία, όμως, δεν είχε αίσιο τέλος λόγω της επιθυμίας του Βραζιλιάνου να επιστρέψει από τώρα στην πατρίδα του και την Ιντερνασιονάλ.

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον παίκτη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.