ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα Σάρας: «Οι διαιτητές έκριναν το ματς…»

Φοβερά παράπονα από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις.

Ξέσπασμα Σάρας: «Οι διαιτητές έκριναν το ματς...»

Έντονα ήταν τα παράπονα που εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την συμπεριφορά των διαιτητών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός κόουτς ανέφερε τα εξής: Πριν πω αυτό που θέλω, θα ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί θα ακολουθήσει κάτι αρνητικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την θερμή υποδοχή. Είναι ωραία να έρχομαι πάλι εδώ. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Δεν προετοίμασα καλά την ομάδα μου για να παλέψει. Οι διαιτητές έκρινα το παιχνίδι. Μην μου κρατάτε κακία. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι σε μία ομάδα που επίσης αγαπώ κι εκπροσωπώ τώρα. Όλα τα σφυρίγματα ήταν εις βάρος μας, όταν ήμασταν μπροστά. Απίστευτες αποφάσεις. Ποια φάση; Αλήθεια κάνεις αυτή την ερώτηση;».

Για την εμφάνιση του Καβαλιάουσκας: «Ο Καβαλιάουσκας έπαιξε υπέροχα, είχε το ρόλο του Γιανκούνας. Θέλω οι ψηλοί να είναι επιθετικοί και ο Καβαλιάουσκας έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Έπαιξε ακριβώς όπως ήθελα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.