ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερή αποθέωση Βουγιούκα για ΟΑΚΑ (Vid)

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά και για τον Νικ Καλάθη.

Τρομερή αποθέωση Βουγιούκα για ΟΑΚΑ (Vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ:

«Είναι δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας που κρίνεται στην παράταση. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί από τη Ζαλγκίρις, αλλά, ευτυχώς, ο Νικ έβαλε αυτό το φλότερ και μας έδωσε τη νίκη. Είναι μια σημαντική νίκη, προχωράμε… Δυστυχώς δεν καταφέραμε να καλύψουμε τη διαφορά της ήττας μας στον πρώτο αγώνα, που ήταν έξι πόντοι, τώρα, όμως, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Δευτέρας» και συνέχισε λέγοντας:

«Κάναμε κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, ενώ στην άμυνα χαλαρώσαμε κάπως δίνοντας ορισμένα εύκολα καλάθια στην αντίπαλό μας. Σίγουρα, η Ζαλγκίρις με τον Σάρας είναι μια ομάδα που παίζει στοχευμένα, ξέρει που θέλει να χτυπήσει, κάποιες αδυναμίες μας τις… εξέθεσε και έτσι κατάφερε να καλύψει τη διαφορά».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την στήριξη του κόσμου, είπε: «Ο κόσμος για μία ακόμη φορά ήταν συγκλονιστικός και εννοείται μας βοήθησε σημαντικά. Πίεσε τους αντιπάλους, ο Ουλανόβας έχασε δυο σημαντικές βολές και ο Τουπάν άλλη μία. Όλα αυτά μετρούν υπέρ μας. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις επικείμενες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ, υπογραμμίζοντας: «Είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Αν και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι ο αιώνιος αντίπαλός μας και θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας. Αναφορικά με τη Μπάμπεργκ, μπορεί να μην έχουν το καλύτερο ρεκόρ, αλλά στην έδρα τους παίζουν πάρα πολύ δυνατά, είναι ομάδα ρυθμού, δυνατή στο γήπεδό της, γι’ αυτό και θα πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι κατάλληλα. Βέβαια, πρώτα κοιτάμε το ματς της Δευτέρας».

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...