ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Ανατράπηκαν τα σχέδιά μας – Πάμε μέχρι τέλους και ό,τι βγει…»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ουζουνίδης: «Ανατράπηκαν τα σχέδιά μας - Πάμε μέχρι τέλους και ό,τι βγει...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Για το ματς: «Σε μια μέρα δεν μπορείς να φτιάξεις καινούργια ομάδα. Μέχρι χθες δουλεύαμε διαφορετικά. Ξαφνικά έφυγε ο Βίγια, ακολούθησε ο Όσκαρ (Χίλιεμαρκ) και ανατράπηκαν τα σχέδιά μας.  Από την άλλη, είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητά μας. Επιτέλους δε φάγαμε γκολ σε εκτός έδρας ματς. Πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους και… ό,τι βγει».

Για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν: «Έχω πει και παλιότερα ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να μπουν να παίξουν σε μια υγιή ομάδα. Όταν παίζουν και πιέζονται μπορεί και να τους κάνει και κακό. Από την άλλη, αυτή είναι η ευκαιρία τους. Οπότε, ας την εκμεταλλευτούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...