ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινητικός Βιγιαφάνιες: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, ελπίζω μια μέρα να γυρίσω»

Κατάθεση... Παναθηναϊκής ψυχής από τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο instagram.

Συγκινητικός Βιγιαφάνιες: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, ελπίζω μια μέρα να γυρίσω»

Αναλυτικά το μήνυμα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ στο instagram:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια σε ένα ιστορικό κλαμπ. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, η δική μου οικογένεια. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είχα ανάγκη από μια αλλαγή αν και μου κόστισε αρκετά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου.

Πάντα έδινα το μάξιμουμ και θα συνεχίσω να το κάνω επειδή αυτός είναι ο τρόπους που καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου δείξατε. Εύχομαι μια μέρα να γυρίσω πίσω και να φορέσω ξανά αυτή την όμορφη φανέλα. Σας αγαπάω».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Lucas Villafañez (@lucasvilla19)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...