ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαφιόζικη επίθεση κατά του Άρη Ασβεστά

Έκτακτη είδηση!

Μαφιόζικη επίθεση κατά του Άρη Ασβεστά

εν έχουν τέλος οι δολοφονικές επιθέσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κάτω από την πλήρη ανοχή του κράτους που αρνείται να βάλει ένα τέλος στις συμμορίες που λυμαίνονται το δημοφιλές σπορ, άλλη μια επίθεση ήρθε να προστεθεί στις δεκάδες αιματηρές.

Θύμα της επίθεσης έπεσε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους και από τους τελευταίους που με τις αποκαλύψεις τους έχουν συνταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης Ασβεστάς λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του, περί τις 00:30 δηλαδή μετά το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον ΣπορFM,  δέχθηκε άνανδρη επίθεση από δυο άνδρες με κράνη που χωρίς να πουν κουβέντα, άνοιξαν πυρ γρονθοκοπώντας δεκάδες φορές τον δημοσιογράφο του SDNA.

Τα δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού αφού εκτέλεσαν το συμβόλαιο που είχαν αναλάβει, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφηνοντας τον Άρη Ασβεστά με τραύματα στο πρόσωπο, ένα κατεστραμμένο κινητό και άλλη ένα θλιβερό παράσημο να τον ακολουθεί.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 57.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2012, τη στιγμή που μεσουρανούσε η «Εγκληματική Οργάνωση» ο Ασβεστάς είχε πέσει και πάλι θύμα επίθεσης από αγνώστους έξω από το σπίτι του.

Αμέσως μετά τη χθεσινή επίθεση ο Ασβεστάς μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο «Γεννηματά» με θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εκεί διαπιστώθηκε πέραν των άλλων ότι έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη. Τα χτυπήματα εξάλλου που δέχθηκε ήταν άκρως επαγγελματικά και ικανά να προκαλέσουν πολύ σοβαρές βλάβες.

Ο Ασβεστάς κατέθεσε ήδη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται να κινητοποιηθούν και οι υπόλοιπες αρχές του κράτους.

Το SDNA στέκεται στο πλευρό του Άρη Ασβεστά και ευελπιστεί για μια φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είτε αυτή αφορά τους φυσικούς αυτουργούς είτε τους ηθικούς που ονομαστικά έδιναν βορά στο στόμα των μαφιόζων τον καταξιωμένο σε θέματα παρασκηνίου δημοσιογράφο.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...