ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Όπλο μας το κατάμεστο ΟΑΚΑ»

Το νέο blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Η άποψή του για το ματς με τη Ζαλγκίρις αλλά και τα επικείμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ.

Μήτογλου: «Όπλο μας το κατάμεστο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά το blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας. Μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά αγώνων ολοκληρώθηκε και μια άλλη ξεκινά. Μετά τις ήττες που γνωρίσαμε από τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ στις λεπτομέρειες, ακολούθησαν δύο νίκες επίσης στις λεπτομέρειες. Τη Δευτέρα καταφέραμε και κερδίσαμε το εξαιρετικό Λαύριο έπειτα από δύο παρατάσεις, ενώ την Πέμπτη “καρδιοχτυπήσαμε” αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη επί της Ζαλγκίρις στην παράταση, έπειτα από το απίθανο καλάθι του Νικ.

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος και όλοι μαζί πανηγυρίσαμε στο τέλος. Σίγουρα, δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, χάνοντας εύκολα τη διαφορά των είκοσι πόντων που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο. Η Ζαλγκίρις έχει αποδείξει φέτος πως είναι μια πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Το βέβαιο είναι πως στη συνέχεια θα πρέπει να αποφύγουμε κάποια από τα λάθη που κάναμε την Πέμπτη.

Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, πριν ασχοληθούμε με τη Μπάμπεργκ. Μπορεί να λένε ότι είναι ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του, τόσο για εμάς, στην ομάδα, όσο και για τους φιλάθλους μας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο κάτι που θα αποτελέσει το έξτρα “όπλο” μας σε αυτή τη “μάχη”. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη και να επιβραβεύσουμε τους φιλάθλους μας.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα, Κωνσταντίνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.