ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (29/1, 19:00). Συνέχισε ατομικά ο Λοτζέσκι.

Πανέτοιμος για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!

Όλα έτοιμα στον Παναθηναϊκό για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (29/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League, η οποία θα σημάνει την έναρξη του δευτέρου γύρου της regular season του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι αιωνίων, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία, αν και ο Παναθηναϊκός έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των τελικών της Basket League.

Ο Καταλανός κόουτς είδε τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές του, πλην του Λοτζέσκι που συνεχίζει ατομικά και κάνει θεραπεία στο πέλμα, να προπονούνται κανονικά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...