ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Παθιάζομαι με την ομάδα γιατί θέλω πάντα να κερδίζει»

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Παθιάζομαι με την ομάδα γιατί θέλω πάντα να κερδίζει»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Cosmote TV ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

Για το ντέρμπι: «Σαν Παναθηναϊκός, θέλω να κερδίσει η ομάδα μας. Θέλω να ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πολύ καλύτερα και θα πάρει κι αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, παρ’ όλο που ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος. Ο Ολυμπιακός έρχεται από ήττες, ενώ ο Παναθηναϊκός πάει πολύ καλά. Αυτό δεν λέει τίποτα όμως».

Για την απουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Είναι μειονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω ότι τα παιδιά που θα παίξουν, θα φέρουν τη νίκη».

Για το γεγονός πως ακόμη και στο ματς με τον Λαύριο το έζησε πολύ έντονα: «Παθιάζομαι με την ομάδα μου, γιατί θέλω πάντα να κερδίζει. Αυτό που θέλω να πω είναι μπράβο στην COSMOTΕ TV που μεταδίδει τα παιχνίδια της ομάδας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού και να τους πω να ακολουθούν την ομάδα, γιατί η βοήθειά τους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

Για την προσφορά της οικογένειάς του: «Είναι αλήθεια ότι η οικογένεια έχει προσφέρει. Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για να έχει έξι αστέρια ο Παναθηναϊκός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...