ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Άλτμαν με ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Τότε θα εκτίσει την ποινή του ο Ισραηλινός.

Χωρίς Άλτμαν με ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έφτασε το όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών στην αναμέτρηση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0).

Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» έπρεπε να επιλέξουν μια από τις επικείμενες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ώστε να δηλώσουν ως τιμωρημένο τον Άλτμαν.

Το επιτελείο του Παναθηναϊκού επέλεξε το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ στη Θεσσαλία, ως το κατάλληλο για να εκτίσει την ποινή του ο ποδοσφαιριστής των «πρασίνων».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...