ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Πρωτόγνωρη εμπειρία, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου στάθηκε στις μοναδικές στιγμές που έζησε χθες στο ΟΑΚΑ.

Μήτογλου: «Πρωτόγνωρη εμπειρία, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σίγουρα δεν ξεχνιέται εύκολα. Ήταν τρομερό το συναίσθημα. Σημαίνει πάρα πολλά και σίγουρα θα το θυμάμαι. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα και το χειροκρότημα που ακολούθησε, ήταν το απίστευτο για μένα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, ήταν τρομερό feeling»

Για την ανοδική του πορεία στα τελευταία παιχνίδια, ανέφερε: «Κάνω λίγο πιο εμφανίσιμη την παρουσία μου, δεν σταματάει η δουλειά και πρέπει να συνεχίσω να αποδεικνύω πράγματα. Προσπαθώ να δίνω ενέργεια στην ομάδα, να παίζω άμυνα, να κάνω τα hustle plays και από εκεί και πέρα εάν βοηθήσω, βοήθησα».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την ελευθερία που έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods να σουτάρουν όταν είναι αμαρκάριστοι: «Ο coach μας έχει πει από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο παίκτη, όποιος είναι ελεύθερος να σουτάρει. 100% να μην το σκεφτεί καθόλου. Όποιος κι αν είναι αυτός. Ο προπονητής έχει πολλά στο μυαλό του, έχει την τακτική του και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Είναι θέμα προπονητή αυτό, με πίστεψε με έβαλε και είχαμε το αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Μήτογλου ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε από την αρχή πολύ καλό χαρακτήρα. Τους βγήκαν κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ενέργεια και πάθος, μας βοήθησε πολύ η έδρα και μπήκε για τα καλά στο μυαλό μας ότι πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού δεν είναι καθόλου αδιάφορο. Παίξαμε πολύ δυνατά και καλά και τώρα το μυαλό μας μόνο στο ματς της Euroleague, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Άλλωστε το παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ ήταν αυτό που στοχεύαμε από την αρχή, αλλά πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να μπούμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι».

Κλείνοντας, ο νεαρός φόργουορντ ανέφερε: «Αφεντικό δεν αισθανόμαστε, το μπάσκετ είναι πολύ δύσκολο άθλημα και στον πρωταθλητισμό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να φτάσουμε στο τέλος στην πρώτη θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.